У Києві відбудеться перший KyivBookFest

У Києві відбудеться перший KyivBookFest

Фестиваль відбуватиметься в двох паралельних форматах: книжкова виставка-продаж, а також галузевий форум, акцент якого буде на зустрічі з авторами, власниками видавництв та лідерами думок.

Виставка-продаж розміститься на площі понад 2000 кв. м. Потрапити на неї відвідувачі зможуть вільно, щоб придбати книги безпосередньо на розкладках своїх улюблених видавництв.

Для форуму маємо 5 конференц-залів, літню терасу та дві open-space локації. У програмі форуму буде вісім блоків, які допоможуть охопити якомога більше відвідувачів. Серед блоків, зокрема, професійні події, військова тематика, дизайнерські заняття, презентація новинок книжкової сфери, дитяча програма та автограф-сесії. Можливість відвідування цієї частини KyivBookFest надаватиметься за донейт на сайті фестивалю, втім деякі категорії громадян (військовослужбовці, ветерани, люди з інвалідністю, пенсіонери та діти до 12 років у супроводі батьків) зможуть входити вільно.

Наразі участь у фестивалі підтведили 80 видавництв, серед учасників зокрема  «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «АБУК», «АССА», «АртЕк» «ArtHuss», «ArtBooks» «Білка», «BookChef», «Vivat», «Видавництво Старого Лева», «Жорж», «Зелений Пес», «КСД», «Книголав», «Колесо Життя», «Мистецтво», «Наш Формат», «НК Богдан», «Ранок», «Саміт-Книга», «Фабула» та «Фоліо».

На форумі заплановано понад 160 подій. Серед вже анонсованих гостей фестивалю – Макс Кідрук, Василь Шкляр, Ілля Полудьонний, Дара Корній, Андрій Зелінський, Марина Гримич, Володимир В’ятрович, Сергій Руденко. Також заплановані виступи гуртів «Фіолет», «OT VINTA» та секретного зіркового гостя.

Ми впевнені, що до участі в KyivBookFest долучаться ще кілька десятків «колег по цеху», а також дистриб’ютори, поліграфісти, представники бібліотечної галузі та державних інституцій, дотичних до книжкової сфери.

Слідкувати за новинами фестивалю можна на сторінках у соціальних медіа (Instagram та Facebook), а також на сайті фестивалю.

Організовує KyivBookFest Ініціативна Група Видавців (Владислав Кириченко, Іван Малкович, Дмитро та Віталій Капранови, Костянтин Кожемяка, Олександр Красовицький, Віктор Круглов, Микола Шейко, Юлія Орлова, Катерина Аврамчук, Сергій Поночовний, Ігор Степурін, Ірина Білоцерківська та Юрій Марченко), ми -  Спільнота Української Реформації, та Pochayna Event Hall.

Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає