За перший квартал 2024 року ми відправили 1000 книжок в рамках програми "Військо Читає"

За перший квартал 2024 року ми відправили 1000 книжок в рамках програми "Військо Читає"

За перший квартал 2024 року ми відправили одну тисячу книжок в рамках програми "Військо Читає". Це наочно демонструє бажання захисників читати і ми раді сприяти їм у цьому.

Наразі ми формуємо новий список літератури по програмі "Військо читає", куди входитимуть важливі світоглядні книжки, література по військовій справі, історична, мотиваційна, тощо.
 
Однією з таких книг є новинка, надрукована видавництвом Наш Формат- "Одного разу воїн - воїн назавжди". Ми також долучилися до створення українськомовного примірника цього видання і тепер маємо триста примірників для поповнення військових бібліотек.
В книзі йдеться про практичний досвід подолання психофізіологічних наслідків війни, про інкорпорування військових до цивільного життя, а також матеріали, які допоможуть близьким військових.
 
Заявку на поповнення бібліотеки вашого підрозділу або шпиталю, який опікується військовими, ви можете залишити, написавши нам на пошту: order@format.ua
 
Доставляти книжки адресатам нам допомагає Гуманітарна Нова пошта яким ми вдячні за оперативність та зручність. Пишаємось такими партнерствами!
Коментарі
Поки немає коментарів
Залиште свій коментар
Прізвище та ім'я*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Email
Введіть коментар*
Будь ласка, оцініть цю новину:
Благодійний внесок Книжки для ЗСУ
Військо читає